GODT AT VÆRE HJEMME OG VENDE

28.01.2022 13:30

Superliga-truppen er lige hjemme og vende på Fredensvang inden turen igen går udenlands i forberedelserne til foråret. Men først venter en testkamp lørdag.

Efter en god første træningslejr på Tenerife har 3F Superligaen nu været hjemme på Fredensvang i en lille uge inden det på mandag igen gælder en ny træningslejr. Denne gang i Alicante i Spanien og denne gang med testkampe på programmet.

Og til trods for en noget lavere temperatur og lidt koldere blæst i Viby, har spillerne nydt at være hjemme i Aarhus igen.

- Det er knap så sjovt som at være i Spanien på dejlige Tenerife, men det er nu engang sådan det er, så vi bliver nødt til at vænne os til, at vi får lidt kulde i tæerne igen og lidt vind om ørerne. Det var nogle dejlige dage på Tenerife. Men det er også dejligt at være tilbage og se familien igen og komme hjem i vante omgivelser, fortæller Patrick Olsen.

Til trods for det kolde vejr har truppen dog kunne træne på græs på Fredensvang i denne uge, der afsluttes med en træningskamp lørdag mod EfB. En kamp som kan ses på et live-stream.

Efter den testkamp venter to andre testmodstandere i skikkelse af Bodø/Glimt og Elfsborg på træningslejren i Alicante. Og fokus drejer sig da også nu mod andre elementer end blot den fysiske træning i opstarten.

- Vi har trænet godt og hårdt i opstarten indtil nu. Så nu bliver det godt at komme i gang med nogen træningskampe - det er altid sjovere at spille 11 mod 11 og vi ser frem mod den første testkamp og til igen at komme syd på til varmen, hvor vi kan arbejde videre under optimale forhold og få flere testkampe i benene, siger Patrick Olsen.

Sammen med Arbejdernes Landsbank livestreamer vi lørdagens testkamp med optakt fra kl. 10.45. Kampen starter kl. 11. Den kan ses her >>>

Turneringen starter den 18. februar med en udekamp i SønderjyskE.

Husk at du kan få et halvårskort til forårets kampe i Ceres Park. Find det her >>>>

KONCERNPARTNERE