FREDERIK IHLER I DE VOKSNES RÆKKER

07.01.2022 11:00

Angriberen Frederik Ihler kommer på sin første seniorkontrakt med AGF.

Han har allerede fået debut i 3F Superligaen tilbage i 2020. Men nu har den unge angriber Frederik Ihler også et Superliga-papir i AGF efter han torsdag skrev under på sin første seniorkontrakt med AGF, der gælder for de kommende tre år.

Frederik Ihler, der er 18 år, kom til AGF fra vores samarbejdsklub; VSK som U14-spiller og har siden udviklet sig op gennem rækkerne.

I denne sæson har han vist sig flot frem på U19-holdet med fem mål i de sidste syv kampe inden vinterpausen. Og allerede i september 2020 fik han debut for 3F Superligaen i en udekamp mod AaB. Siden er det dog ikke blevet til flere superliga-optrædener, men Ihlers gode udvikling er fortsat på U19 holdet og på Reserveholdet. Nu belønnes det altså med en Superliga-kontrakt.

- Ihler er en talentfuld angriber, der har haft en god udvikling i sin tid i AGF og har vist gode takter på U19 holdet efter han rykkede op. Trods sin unge alder besidder han en arbejdskapacitet som en Superliga-spiller og han har en ydmyg og seriøs tilgang til fodbolden, der vil komme ham til gode senere i karrieren. Nu drejer det sig for Frederik om fortsat at arbejde hårdt og fortsætte sin udvikling, så venter der ham en fin fremtid i AGF, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Frederik Ihler vil i foråret fortsætte med at spille kampe for U19 og løbende indgå i træningen for 3F Superligaen inden han permanent indtræder i førsteholds-truppen fra sommeren.