AGF KVINDEFODBOLD: JOHANSEN FORLÆNGER

14.01.2022 12:00

Hun var den første nogensinde til at skrive kontrakt med AGF Kvindefodbold. Nu har Cecilie Johansen forlænget sin aftale med AGF Kvindefodbold, så den nu gælder frem til 2024.

Således har Cecilie Johansen i dag sat sin signatur på en ny toårig aftale med AGF Kvindefodbold, der afløser den kontrakt hun lavede dagen før AGF’s kvinder i sommeren 2020 spillede den allerførste kamp nogensinde i Gjensidige Kvindeligaen. Her halvandet år senere er det nu tid til et nyt kapitel for den 21-årige midtbanespiller.

- Jeg stortrives i AGF, hvor jeg godt kan lide menneskerne og de visioner, der er. Og jeg ser mig selv som en, der kan bidrage til projektet på den lange bane, hvor vi har meget at gå på endnu - og det vil jeg gerne være en del af i de kommende år. Så jeg er meget glad og stolt over den nye kontrakt, lyder det fra Cecilie Johansen, der i sin tid kom til VSK Aarhus - der er den ene af de tre klubber bag AGF Kvindefodbold - fra Vildbjerg SF.

Kontraktforlængelsen er blevet skrevet under, mens førsteholdet er godt i gang med at forberede sig på forårets spændende kampe, hvor det gælder kampen for en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen. Med forlængelsen i bagagen glæder Cecilie Johansen sig nu til at tage hul på det kommende arbejde.

- Det bliver et spændende forår, hvor det gælder om at arbejde hårdt og holde fokus, så vi kan vise, at vi kan klare opgaven med at skaffe os en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen. Vi skal udvikle os som hold og få indarbejdet vores spillestil endnu kraftigere, så vi står bedre rustet til forhåbentlig en ny sæson i ligaen til sommer, siger Cecilie Johansen.

Bidrager positivt

Cecilie Johansen huserer primært på kanten og gerne går med i angrebsspillet, hvor hun bidrager med mål og assist. Hun har spillet 16 kampe på det danske U19-landshold, ligesom hun har optrådt på både U17 og U16-landsholdet. I den hvide trøje er Cecilie Johansen indtil videre noteret for 40 kampe.

- Cecilie har gjort det godt siden hun var den første AGF-spiller, der kom på kontrakt. Hun bidrager positivt til holdet og vi tror på, at miljøet og rammerne i AGF fortsat kan gøre hende endnu bedre. Hun bidrager også med engagement og en stor tro på projektet, som hver dag rykker sig yderligere. Derfor er det også naturligt, at vi nu fortsætter vores rejse i fællesskab for at få løftet AGF til næste niveau, og vi glæder os over, at Cecilie Johansen fortsat er AGF’er i de kommende år, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

AGF’s kvinder spiller forårets første kamp den 5. marts, hvor det gælder en kvartfinale i Pokalturneringen på udebane mod Odense Q. Første hjemmekamp er den 2. april mod B.93.