AGF KVINDEFODBOLD: FØRSTE OPSTART FOR UNGE POULSEN

17.01.2022 12:00

Julie Poulsen er i gang med sin første senior-opstart for AGF Kvindefodbold

Efter en række flotte præstationer for U18 fik Julie Poulsen debut i efteråret på Gjensidige Kvindeliga-holdet. Og nu er den 17-årige midtbanespiller så i gang med sin første opstart på senior-niveau, når hun træner med førsteholdets, som i øjeblikket er i gang med forberedelserne til et spændende forår.

- Det er fedt at blive rykket op og at få muligheden for at spille med seniorerne i så ung en alder. Man kan selvfølgelig godt mærke stor forskel på niveauet, hvilket har været en stor udfordring, men samtidig også en stor cadeau til mig selv, når jeg oplever, at jeg kan være med på det her niveau, fortæller Julie Poulsen, som kom til AGF fra klubben KoldingQ i sommeren 2020.

Det er første gang, at Julie Poulsen prøver at være en del af vinteropstarten hos det højest rangeret kvindefodboldhold i AGF. Men efter gode præstationer på U18 er hun allerede godt inde i mentaliteten i forhold til de krav, som der stilles på højeste niveau.

- Det er egentlig meget den samme tilgang som på ungdomsholdene. Man kører hårdt på fra starten af, og så er det bare derudaf. Jeg har fulgt programmet for vinterpausen, hvilket er en god forberedelse, så man står rimelig skarpt til opstarten, siger Julie Poulsen, der kan se frem til flere nye oplevelser med liga-holdet, som går ind til et forår, hvor det handler om overlevelse i Gjensidige Kvindeliga og avancement til semifinale i Pokalturneringen.

- Jeg ser frem til at skulle spille de spændende kvalifikationskampe og forhåbentlig få en masse gode sejre, mens vi også udvikler os som hold. Personligt stræber jeg efter at få så meget spilletid som muligt og udvikle mig på mine kompetencer og udviklingspunkter. Lige nu er det for eksempel sådan noget med orientering inden modtagelse af bolden samt lidt arbejde på min fysik, forklarer Julie Poulsen.