PATRICK OLSEN SKIFTER TIL POLSK FODBOLD

15.02.2022 09:30

Patrick Olsen forlader AGF til fordel for Ślask Wroclaw.

AGF’s 27-årige midtbanespiller, Patrick Olsen skifter den hvide trøje og træningsbanerne i Viby ud med den grønne trøje i den polske klub Ślask Wroclaw.

- Med en styrket konkurrence i truppen har Patrick fået lidt længere til regulær spilletid. Og han er på et tidspunkt i sin karriere, hvor han søger mere spilletid, hvilket er helt forståeligt. Så efter en god dialog med spilleren selv og med interesse fra flere klubber, er der nu opstået en god mulighed som vi har valgt at slå til på. Det er en god løsning for både Patrick og for os som klub, og nu kan Patrick komme godt videre i karrieren på en god måde, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Patrick Olsen kom til AGF i sommeren 2020 fra AaB og har siden spillet 55 kampe og scoret seks mål i AGF. Nu gælder det altså nye udfordringer i Polen for den alsidige midtbanespiller.

- Olsen har været en vellidt del af vores trup og han har arbejdet hårdt og seriøst, og bidraget med en god indstilling og professionalisme. Så vi sender ham videre med tak for en god tid og i håbet om, at han får succes i sin nye klub, tilføjer Stig Inge Bjørnebye.

Patrick Olsen skifter til Ślask Wroclaw på en transfer med øjeblikkelig virkning. De to klubber ønsker ikke at offentliggøre detaljerne i overgangen.

KONCERNPARTNERE