NEDERLAG I TEMPOFYLDT TESTKAMP I SPANIEN

10.02.2022 17:17

Det blev en intens sidste test-kamp i Spanien inden 3F Superliga-truppen fredag vender hjem til Danmark.

Torsdag eftermiddag stod der endnu en gang testkamp på programmet på træningslejren i Spanien. Viborg FF kiggede forbi træningsanlægget, hvor kampen blev spillet. Og det blev en testkamp i et til tider højt tempo, men masser af intensitet – lige hvad holdene har brug inden sæsonstarten om en god uges tid.

Det var AGF’erne, der kom bedst fra start, da vi allerede efter to minutter kom foran efter fint opspil af Mustapha Bundu, der fandt Anthony D’Alberto, som lagde bolden ind til Jon Thorsteinsson, som kunne notere sig for endnu et mål i opstartens testkampe.

Men Viborg FF fik hurtig rystet forskrækkelsen af sig og ville også være med. Og efter 10 minutter spillede de sig flot igennem til en chance som Clint Leemans udnyttede. Så helt lige inden der var spillet et kvarter.

Og desværre blev det til endnu et Viborg-mål, da de fem minutter senere spillede sig flot igennem i vores højre side og fandt Jeppe Grønning foran vores felt som kunne score til 1-2.

I første halvleg blev det en testkamp med et fint tempo og intensitet, og der blev gået til stålet af begge hold. AGF’erne var mest på bolden og vi kom også til vores muligheder, men manglede lige det sidste i dag før det for alvor blev farligt. For eksempel kom Frederik Tingager sidst i 1. halvleg flot op til et hjørnespark, men hans forsøg gik forbi mål.

Så til pause vi gik med 1-2 på tavlen.

Anden halvleg betød en del udskiftninger, hvor blandt andre Frederik Brandhof kom ind for Mikael Anderson, der havde spillet en solid 1. halvleg.

Og Brandhof satte sig straks igennem og havde den første gode AGF-mulighed i 2. halvleg. Også unge Adam Daghim kom på banen til sin første senioroptræden, og den 16-årige offensive spiller gjorde det fint.

Viborg fortsatte med at være farlige og havde også deres chancer. Men hver gang var Jesper Hansen vågen. Hen mod kampens slutning fik vi presset viborgenserne mere tilbage i jagten på en udligning. Og blandt andre havde Jon Thorsteinsson et flot forsøg på frispark, der desværre gik lige over mål.

Men ellers blev anden halvleg lidt mere rodet og knap så velspillet som den første, og begge hold søgte efter det flydende spil, og vi formåede ikke at sætte os på angrebsspillet som i seneste testkamp.

Man kunne godt se, at Viborg er lige så langt fremme som os i deres forberedelser. Og de holdt os fra de helt store chancer. Dog fik Frederik Brandhof i kampens slutning en god mulighed kort under mål, men hans afslutning gik forbi.

I den anden ende fik vi fik afværget de Viborg-forsøg, der kom ned mod os. Så testkampen endte 1-2.

Dermed slutter træningslejren i Spanien og truppen rejser nu hjem til en velfortjent weekend inden slutspurten frem mod forårspremieren går ind i næste uge, hvor vi jo starter på udebane mod SønderjyskE. Har man lyst til at tage med derned, så find billetterne her >>>

Og herunder finder du billetter til den første hjemmekamp i foråret 2022, når FC Nordsjælland kommer til Aarhus den 7. marts.