LYSET BLEV SLUKKET I VEJLE

25.02.2022 20:19

Vejle Boldklub tog sejren i tillægstiden, selvom vi var foran ad to omgange i en forlænget affære med mål, luftspil og strømsvigt fredag aften i Vejle.

Fredag aften gjaldt det en udekamp i 3F Superligaen mod Vejle Boldklub. Pointmæssigt var der lagt i støbeskeen til en vigtig kamp for begge hold, hvor vi jagter en plads i Top seks, mens hjemmeholdet kæmpede for point i bunden.

En noget ujævn bane gav anledning til en fysisk kamp med spil i de øvre luftlag, og det kom til udtryk allerede efter tre minutters spil. På en kontra drev Mustapha Bundu bolden op gennem modstandernes banehalvdel, hvor Mikael Andersson tilbød sig til højre og Jon Thorsteinsson til venstre. Sidstnævnte fik bolden for fødderne i siden af feltet, hvorfra han chippede den ind til Bundu, som steg til vejrs og headede læderkuglen i nettet.

Selvom VB’s store midterforsvarer Raul Albentosa her kom til kort i eget felt, fremviste han skarpt hovedspil i modsatte ende. Kort før stadionuret slog ti, strøg et hjørnespark i panden på spanieren, som fra det lille felt bankede bolden i netmaskerne og udlignede til 1-1.

Efter 16 minutter tilkæmpede vi os et frispark på VB’s banehalvdel, hvor Jon Thorsteinsson stod for at eksekvere dødbolden. Det velplacerede indlæg fløj ind i et tætpakket felt, hvor Nicolai Poulsen kunne score sit første mål for AGF og bringe os tilbage på sejrskurs.

Kampen bølgede derefter frem og tilbage med løse chancer i begge ende, men i det 42. minut fik VB udlignet på ny. En tilfældig nedfaldsbold endte for fødderne af en rødklædt spiller, som satte Andres Ponce i en god position i feltet. Derfra spillede han Arbnor Mucolli fri ved straffesparkspletten, som brugte to forsøg på at sparke bolden i mål.

Selvom tillægstiden kun varede ét minut før pausen, nåede vi at få to store chancer. Først rev Bundu sig fri fra sin direkte modstander uden for feltet, men hjemmeholdets målmand Alexander Brunst-Zöllner reddede dog forsøget. På det efterfølgende hjørnespark fik Albert Grønbæk bolden over målstregen, men VAR dømte offside.

Derfor kunne begge hold gå i omklædningsrummet ved stillingen 2-2 i det begivenhedsrige opgør.

Selvom begge mandskaber var tændte til 2. halvleg, kunne det samme ikke siges om stadionlyset i den ene ende. Efter et enkelt minut slukkede to af lysmasterne, og kampen blev afbrudt. Spillerne holdt sig i gang på det halvbrune græstæppe, men efter noget tid sendte dommeren dem tilbage i omklædningsrummene, indtil lyset virkede igen efter små ti minutter.

Der gik dog ekstra tyve minutter i anden halvleg, før den første store chance udfoldede sig. Eric Kahl spillede sig til en fri chance i det lille felt, men Thomas Gundelund fik på lovlig vis skubbet venstrebacken ud af balance i afslutningsmomentet.

Med godt 15 minutter tilbage fil Jack Wilshere sin debut, da han blev skiftet ind og han gjorde en rigtig fin figur under de svære forhold.

Desværre kunne den nye mand i hvidt ikke få point i sin debut, for i det 99’ minut headede Vejles Raul Albentosa bolden over til Mouhamadou Drammah, som fra midten af gæsternes straffesparksfelt sikrede hjemmeholdet tre vitale point efter en svær omgang i Nørreskoven.

Vi har en chance for at rejse os igen mandag den 7. marts, når vi spiller årets første hjemmekamp, som er mod FC Nordsjælland i Ceres Park kl. 19.

Vejle Boldklub vs. AGF / 3F Superligaen – Runde 19 / Vejle Stadion / 25.02 2022

3-2 (2-2)
3’: 0-1: Mustapha Bundu
9’: 1-1: Raul Albentosa
16’: 1-2: Nicolai Poulsen
42’: 2-2: Arbnor Mucolli
99’: 3-2: Mouhamadou Drammeh