18.02.2022 08:57

KAMPDAG: ÅRETS FØRSTE KAMPTRUP

I aften går det løs i Haderslev

I aften åbner vi 3F Superligaen med en udekamp i Haderslev. Op til kampen har der været snak om stormen Nora, der er på vej mod Danmark. Men her fredag formiddag ser det ikke ud til at det får anden indflydelse på kampen end, at det nok bliver en blæsende omgang.For Nora mister lidt af pusten, som DMI skriver her, hvor de fortæller, at den kommer til at gå lidt sydligere end først antaget og blæsevejret for alvor først vil tage til efter kampen.

Men derfor kan det godt anbefales at tage en hue på, hvis man er en af de mange AGF’ere, som det forventes vil besøge udebaneafsnittet på Sydbank Park i aften. 

De vil så kunne se årets første kamptrup, der ser sådan her ud: Jesper Hansen, Daniel Gadegaard, Yann Bisseck, Frederik Tingager, Alexander Munksgaard, Oliver Lund, Anthony D’ Alberto, Sebastian Hausner, Nicolai Poulsen, Mikael Anderson, Gift Links, Jón Thorsteinsson, Albert Grønbæk, Frederik Brandhof, Mustapha Bundu, Patrick Mortensen, Dawid Kurminowski, Frederik Ihler. Der er kampstart kl. 19 og trods stor forhåndsinteresse er der stadig mulighed for at hente billetter til udebaneafsnittet. Det gør man her.

Varm op til kampen med statistik og højdepunkter fra tidligere opgør.

KSDH!