JESPER JUELSGÅRD SIGER FARVEL

22.02.2022 13:00

Jesper Juelsgård fortsætter karrieren i islandsk fodbold.

Efter mere end fem år i AGF er det tid til at sige farvel til Jesper Juelsgård. Forsvarsspilleren, der har været i AGF siden sommeren 2016, skifter således til den islandske topklub, Valur med øjeblikkelig virkning. Juelsgård kontrakt med AGF løber til sommer, men de to klubber er blevet enige om et skifte med det samme i det islandske transfervindue, der stadig er åbent. 

- Jesper har været en stor del af AGF’s positive udvikling siden han kom til i 2016. Og i min tid i AGF har jeg lært ham at kende som en hårdt arbejdende, professionel og loyal del af vores trup. Men med en styrket konkurrence i truppen har Jesper haft langt til regulær spilletid. Og med et kontraktudløb til sommer har det været naturligt, at han nu har set sig om efter andre muligheder.

- Derfor er vi i en god dialog og i mindelighed nu kommet frem til en fin løsning for både Jesper og AGF. Og vi sender ham afsted til Island med en stor tak for hans indsats for AGF og med minderne om en god tid, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Efter 133 kampe for AGF og fire mål gælder det altså nu de mangedobbelte islandske mestre fra Reykjavík for Jesper Juelsgård, der rundede de 33 år i sidste måned. Det bliver et nyt eventyr og en udfordring som forsvarsspilleren ser frem til. 

- Det bliver vemodigt at forlade AGF. Det er et sted, jeg har været i mange år, mine børn er vokset op, mens jeg har været AGF og vi er vokset som familie og har fået et tæt bånd til klubben. Men nu er min tid lakket mod enden - sådan er fodbold nogle gange, og jeg er nu glad og stolt over den nye mulighed, som jeg glæder mig til. Det er ingen hemmelighed, at jeg har været lidt langt fra spilletid. Så jeg ser frem til en frisk start i en ny spændende mulighed.

- Det bliver et nyt eventyr i et nyt land og en spændende udfordring på mange områder - både for os som familie og for mig på fodboldbanen. Jeg er fortsat nysgerrig på, hvad fodbold-verden indeholder og kan byde på, og det er interessant at skal gå ind til noget nyt og spændende. Jeg ser frem til vise mig frem og bidrage med min erfaring og forhåbentlig gøre en forskel for mit nye hold, siger Jesper Juelsgård, der har lavet en toårig aftale med Valur.

Før han kom til AGF havde Jesper Juelsgaard også repræsenteret blandt andre FC Midtjylland og franske Evian. Han er desuden noteret for to landskampe for Danmark.

Juelsgård rejser snart til Valur, hvor han støder til den islandske klubs forberedelser til den kommende nye sæson i Islands bedste fodboldrække.

Alle i og omkring AGF ønsker Juelsgård held og lykke og takker for en god tid i Aarhus.