FEM NEDSLAG FØR SØNDERJYSKE KAMP

16.02.2022 09:29

Fredag starter foråret, når vi åbner 3F Superligaen 2022 med en kamp mod SønderjyskE i Haderslev på Sydbank Park. Der er kampstart fredag kl. 19 og man kan købe billetter hos SønderjyskE her.

Interessen er stor for at være med og vi håber, at se mange århusianerne på udebaneafsnittet i Haderslev til at bakke gutterne op mod en god start på 2022, når vi indleder jagten på top seks.

Her er fem nedslag inden den spændende åbningskamp.

Februar er godt
Sidste år startede vi rekord tidligt, da vi åbnede 3F Superligaen allerede den 2. februar ude mod Vejle. Og generelt er vi ret komfortable med at starte turneringen i februar. Vi har således ikke tabt en premierekamp i februar siden 2017. Her har vi i stedet vundet de tre og spillet en uafgjort - og det var netop mod Vejle Boldklub i 2021. Ellers har vi vundet over AC Horsens, EfB og Hobro IK, når vi har mødt dem i en åbningskamp i februar. Og det er ikke mere end et år siden vi seneste mødte SønderjyskE i februar, hvor det blev til en 2-0 sejr. Lad bare den tradition fortsætte i år.

Kan vi komme tilbage i stimen?
Vinterpausen kom egentlig lidt ærgerligt for os - i hvert fald forstået på den måde, at det satte en pause for en flot stime, hvor holdet lagde på i forhold til vores ærgerlige start på sæsonen. I efteråret sidste år tog holdet dog flot revanche og var inde i en ret så positiv periode - spillemæssigt og pointmæssigt. Vi skal således tilbage til den 24. oktober for at finde det seneste nederlag i 3F Superligaen.

Gode minder fra Haderslev
Kampen fredag spilles på Sydbank Park i Haderslev, hvor vi har gode minder fra de senere års kampe. Således har vi ikke tabt i Haderslev siden den 7. august 2017. Siden da har vi vundet tre kampe og spillet to uafgjorte på udebane mod SønderjyskE. Det seneste møde i Haderslev var i november 2020, hvor vi spillede 1-1. Alt i alt har vi mødt SønderjyskE 17 gange på Sydbank Park og vundet de syv, spillet fem uafgjort og tabt fem.

Stor opbakning fra Aarhus
Seneste kamp mod SønderjyskE i Haderslev var under Corona-restriktionerne, så der var der ingen udebanefans. Men nu er alle restriktionerne som bekendt ophævet og det er igen muligt at komme til Haderslev. Og meget tyder på, at holdet får en fin opbakning fra et fodboldsultent publikum. For her få dage inden kampen melder SønderjyskE om et generelt flot billetsalg til kampen og både AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus fortæller om stor interesse for deres arrangerede ture til Haderslev fredag aften.

Der er dog stadig billetter på Krifa-tribunen som udebaneafsnittet på Sydbank Park kaldes. Priserne for voksne er 100 kr. mens unge under 20 år kommer ind for en 50’er. Køb dem her.

Har vi stadig krammet på SønderjyskE?
Efter vi i en gang havde en del bøvl med sønderjyderne, har vi i de senere år haft et rigtig godt tag på SønderjyskE. Således har vi ikke tabt de seneste 12 kampe mod SønderjyskE i 3F Superligaen. Dog tabte vi som bekendt i forlænget spilletid i pokalen i efteråret, mens seneste møde i 3F Superligaen endte med en 1-0 sejr i Aarhus på et mål af Jón Thorsteinsson.