D' ALBERTO SER FREM TIL UDSOLGT UDEBANEAFSNIT FREDAG

24.02.2022 14:00

Fredagens store fremmøde i Vejle vækker glæde i truppen.

Fredag kl. 19 løber vi på banen på Vejle Stadion til en spændende 3F Superligakamp mod Vejle Boldklub i runde 19. Efter sejren i forårspremieren skal vi ud og jagte en ny sejr på udebane.

Og ligesom i Haderslev i fredags bliver det foran mange fans i Vejle. Således er der udsolgt på et udvidet udebaneafsnit, hvor der bliver plads til 2.300 fans.

Den store opbakning på udebane er ikke gået ubemærket hen hos spillerne, hvor blandt andre Anthony D'Alberto glæder sig over de mange medrejsende, der luner på en fodboldaften i Vejle.

- Vi ser alle frem til at kunne spille foran så mange af vores fans - selv om det er en udekampe. Det er en opbakning, som hele holdet mærker og vi glæder os til at komme ud og spille en ny kamp i morgen, siger D'Alberto, der sidste fredags gjorde sig bemærket med en flot assist til Patrick Mortensens reduceringsmål i det flotte comeback.

Som nævnt er der udsolgt på udebaneafsnittet i Vejle. Er man en af dem, der bliver hjemme og ser kampen kan den følges direkte på TV3 Sport eller via AGF's live-twitter.

KONCERNPARTNERE