AGF KVINDEFODBOLD: - VI FØLER OS PÅ FORKANT

27.02.2022 10:26

En hård opstart mod dygtige modstandere har fået AGF's kvinder op i gear inden den første betydende kamp på lørdag.

Efter lørdagens testkamp mod Fortuna Hjørring ser cheftræner for AGF's kvinder nu frem til, at forårets betydende kampe skal starte, når vi på lørdag spiller pokal-kvartfinale i Odense.

Trods et nederlag på 3-1 i Hjørring har testkampene fået holdet op i det nødvendige gear.

- Vi fik nogle svar på de sidste spørgsmål, som der er i forhold til vores spil, og det var en god træningskamp set i det perspektiv. Vi fik spillet i det tempo, som vi gerne vil spille i næste weekend, hvor vi gerne skal vinde mod OdenseQ i kvartfinalen i pokalturneringen.

- Vores træningskampe har budt på modstandere fra den øverste skuffe. Og via kvaliteten hos modstanderne er vi kommet op i det tempo, som vi gerne skal være på, og derfor føler vi os på forkant før kvartfinalen i Gjensidige Kvindepokal, siger cheftræner Katrine S. Pedersen, der har set sit hold arbejde hårdt i den lange opstart.

- I træningskampene i opstarten har vi arbejdet videre med spillestil og det element af spillet, som vi skal være stærkere på. Så har vi fået doseret tid til alle spillerne og fået dem i gang. Vi har undgået skader og fået en masse kampminutter i benene og på den måde fået mange svar på truppen og sammensætning. Samtidig har vi fået arbejdet en masse med relationer.
 
- Spillerne har arbejdet hårdt i fodboldpausen og lagt et rigtig fint fundament fysisk. Vi har lagt et stort fokus på netop det punkt, fordi vi vil være det stærkeste og mest udholdende hold i ligaen. Så formmæssigt er vi der, hvor vi vil være. Det er ikke her, at vi topper, fordi vi har stadig et forår med turneringskampe og pokalkampe, hvor vi regner med at bygge på løbende. Men vi er der, hvor vi skal være lige nu, tilføjer Katrine S. Petersen.

Kvartfinalen i Gjensidige Kvindepokalen spilles mod Odense Q på lørdag kl. 15.

KONCERNPARTNERE