AGF KVINDEFODBOLD: VELKOMMEN TIL MARIA OLSEN

23.02.2022 10:25

Efter et ophold i USA er Maria Olsen nyeste spiller i hvidt hos AGF Kvindefodbold.

Der er et nyt ansigt hos AGF's kvinder i denne opstart i skikkelse af Maria Olsen, der er stødt til truppen efter et universitets-ophold i USA.

Den 21-årige Maria Olsen er offensiv spiller og kan begå sig både på kanten og i angrebet. Hun har fået sin fodboldopdragelse i Kolding Q og Varde IF inden hun for halvandet år siden tog til University of Kentucky i USA for at studere og spille fodbold.

Opholdet levede dog ikke op til forventningerne, og derfor er Maria Olsen nu tilbage i dansk fodbold og i AGF.

- Jeg tog egentlig afsted for at prøve noget nyt og udfordre mig selv. Både som person og fodboldspiller. Jeg synes dog ikke, jeg fik nok ud af det i forhold til det, jeg ville. Og det er derfor, jeg er taget hjem før tid, fortæller Maria Olsen, som sammen med resten af holdet er i gang med vinteropstartens sæsonforberedelser.

- Jeg har haft en god start. Pigerne, trænerne og staben har taget godt imod mig. Alle snakker med alle, og der er en god kultur på holdet. Folk har været gode til at tage imod mig, og der er ingen grupperinger. Det hele er meget mere som ét hold. Det gør også, at man kommer tættere ind på alle sammen og i sidste ende præsterer bedre på banen, siger Maria Olsen, der før sit ophold i USA spillede for KoldingQ’s kvindeligahold. I AGF får hun nummer 10. 

- Vi er glade for at Maria har valgt at komme til os til det her forår. Hun er en en teknisk stærk spiller med nogle individuelle færdigheder, som særligt kommer til udtryk i det offensive spil hvor hun altid er målsøgende. Vi er sikre på at hun kan supplere godt op omkring vores øvrige kompetencer i vores offensive spil og vi glæder os til at se hende i aktion henover foråret sammen med resten af holdet, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

AGF Kvindefodbold spiller i weekenden testkamp mod Fortuna Hjørring som et led i forberedelserne inden sæsonen for alvor starter den 5. marts med en kvartfinale i pokalturneringen mod Odense Q.