AGF KVINDEFODBOLD I SIDSTE TEST

26.02.2022 17:14

AGF Kvindefodbold mødte i dag Fortuna Hjørring til sidste testkamp inden det foråret starter med en pokalkamp næste weekend.

En solrig lørdag eftermiddag i Vendsyssel bød på en træningskamp mellem Fortuna Hjørring og AGF Kvindefodbold. Opgøret var sidste mulighed for at finpudse detaljerne, inden vi starter foråret med en kvartfinale i  Gjensidige Kvindepokalen mod OdenseQ den 5. marts.

Fortuna Hjørrings landsholdsspiller Olivia Holdt bragte hjemmeholdet foran i 3. minut, da hun rev sig fri i feltet og afsluttede fra kort afstand. Vi svarede hurtigt igen med et velspillet angreb lige efter bogen.

Sofie Bloch fungerede som spilstation i midtercirklen, hvorfra hun erobrede bolden og sendte Caroline Ahrendtsen ned i frimærket. Fra baglinjen fandt hun Maria Herdel, som var stormet ind i feltet. Der kunne hun sætte kronen på værket og udligne til 1-1.

I første halvleg fuldendte den grønklædte angriber Olivia Holdt fra Hjørring sit hattrick, og spillerne gik derfor til pause ved stillingen 3-1.

Anden halvleg var målløs, selvom begge hold kom til fine chancer. AGF fik en yderst gylden mulighed for at reducere i det 84. minut efter et hjørnespark, men på mirakuløs vis kom bolden aldrig ind i netmaskerne. Opgøret endte derfor 3-1.

Nu går holdet ind i de sidste forberedelser inden kvartfinalen på lørdag i Odense.