AGF KVINDEFODBOLD I HÅRD TEST MOD HB KØGE

12.02.2022 17:01

AGF Kvindefodbold testede lørdag mod de danske mestre fra HB Køge. Trods spil og chancer til mere måtte vi til slut se os slået med 1-4.

Lørdag eftermiddag spillede AGF Kvindefodbold vinterens anden testkamp, da vi stod over for de danske mestre og Champions League-deltagere fra HB Køge.

Kampen blev spillet på Henning Have Stadion i Vejen som et led i kvindernes træningslejr i forbindelse med vinteropstarten.

AGF’erne kom godt fra start, og vi havde i kampens indledende fase flere velspillede angreb, mens forsvaret og målmand Kathrine Svane tog godt fra i den anden ende. Men på to dyre minutter brød HB Køge brød igennem to gange og scorede til både 0-1 og 0-2.

Efter en halv times spil kom vi tilbage i kampen på en flot scoring af Hannah Holgersen. Angriberen fik serveret et skarpt indlæg fra højre side, som den 24-årige AGF’er resolut headede i mål til 1-2.

Målet kom efter en god AGF-periode, hvor både Caroline Jensen og Helena Pedersen havde været tæt på at reducere inden scoringen.

Herefter var kampen tæt og bølgede frem og tilbage. Halvvejs inde i opgøret udbyggede vores modstandere dog føringen, da en HB Køge-spiller dukkede op i feltet og fik hovedet først på bolden, der gik i nettet til 1-3.

Kvinderne arbejdede hårdt mod et stærkt HB Køge-mandskab, som dog trak fra til sidst. Med et kvarter tilbage af opgøret måtte Katrine Svane se sig passeret i målet, så stillingen nu hed 1-4.

1-4 blev også slutresultatet i en hård, men meget brugbar test for AGF-kvinderne, hvis næste testkamp i vinteropstarten er på udebane mod Fortuna Hjørring lørdag den 26. februar.