3F SUPERLIGAEN TESTER SNART IGEN - NY KAMP MOD VIBORG PÅ PLADS

06.02.2022 08:46

På vej ind i uge to på træningslejren, kan 3F Superliga-truppen se frem til to testkampe efter en træningskamp mod Viborg FF netop er kommet på plads.

Mens vintervejret fugter Aarhus, så nyder 3F Superliga-truppen det gode vejr i Alicante i Spanien, hvor træningslejren er på vej ind i sin anden uge. Og oven på et par gode træningspas venter nu endnu en testkamp, når vi i morgen - mandag den 7. februar - spiller mod svenske Elfsborg kl. 16.

Det bliver træningslejrens anden testkamp ud af tre efter der nu også er blevet planlagt en træningskamp mod 3F Superliga-kollegaerne fra Viborg FF, der også er på træningslejr i Spanien i denne tid. Den kamp spilles på torsdag på en bane på træningsanlægget, hvor holdet træner, mens kampen mod Elfsborg spilles på Pinatar Arena, hvor vi forleden også testede mod Bodø/Glimt.

Det er anden gang vi spiller en testkamp mod Elfsborg, som vi også spillede mod i The Atlantic Cup i Portugal i 2013. I alt har vi gennem historien spilledet mod 18 forskellige hold fra Sverige. Seneste kamp mod et svensk hold var i 2020, hvor vi testede mod BK Häcken. Første svenske opgør var i 1967 i Toto Cupen, hvor vi mødte AIK Stockholm.

IF Elfsborg kommer fra byen Borås og spiller til dagligt i Allsvenskan, hvor de i den netop overstået sæson blev nummer fire.

AGF livestreamer ikke kampene mod Elfsborg og Viborg FF. Man kan følge med på Århus Stiftstidendes liveblog, ligesom vi live-twitter fra kampen og byder på højdepunkter på AGF TV bagefter.