CHANCERIG SIDSTE TESTKAMP INDEN JUL

Den sidste af tre træningskamp inden julepausen blev spillet i dag på Fredensvang, hvor FC Fredericia vandt 0-1.

Torsdag eftermiddag spillede 3F Superliga-truppen den sidste træningskamp inden juleferien. FC Fredericia var på besøg på Fredensvangs Bane 2. Og som i de to seneste træningskamp blev det en chancerig kamp, hvor der var masser af århusianske målchancer, men uden det gav den sidste gevinst i form af mål.

AGF' startopstilling var som følger: Per Kristian Bråtveit, Anthony D’Alberto, Frederik Tingager, Thomas T. Kristensen, Eric Kahl, Gift Links, Nicolai Poulsen, Benjamin Hvidt, Mikael Anderson, Patrick Mortensen, Mathias Sauer.

Og de 11 fik fra starten sat sig på kampen og presset gæsterne godt ned mod eget mål, hvor blandt andre Eric Kahl, Mikael Anderson og Gift Links kom til gode chancer, og det var ret vildt, at vi ikke var foran, da pausen nærmede sig.

Men Fredericia kom langsomt også til et par chancer og Per Kristian Bråtveit måtte på et tidspunkt ud i en god redning, men kunne dog ikke gøre noget, da vi nærmede os pausen, hvor Fredericia slog en kontra og fik scoret.

I anden omgang skiftede begge hold en del spillere, men vi kunne fortsætte presset mod Fredericia. Og fik igen skabt chancer - blandt andet en dobbeltchance til Gift Links og Mads Emil Madsen. Sidstnævnte kom til flere chancer i 2. halvleg.

Desværre var AGF-presset forgæves og efterhånden faldt tempoet som det ofte gør i en træningskamp og kampen sluttede 0-1 til gæsterne.

Der er nu ikke flere træningskampe inden truppen går på juleferie i næste uge.