AGF KVINDEFODBOLD: YOUNG GUNS AFSLUTTEDE MED SEJR

12.12.2022 06:48

Sejr til både U16 og U18 DM i årets sidste kamp.

Mens alle andre AGF-hold er gået på juleferie var AGF Pigetalent i weekenden i aktion for sidste gang i år. Og det blev med en sejr til både U16 DM og U18 DM til en fin afslutning på et succesfuldt efterår.

Begge hold mødte Vildbjerg SF. AGF U18DM vandt 2-1 efter at have været foran 2-0 ved pausen. Især første halvleg var meget velspillet af AGF’erne, og det var flere gange tæt på en tremålsføring. I stedet skabte Vildbjerg lidt spænding i kampen med en reducering efter 70 minutter. Vildbjerg pressede på for en udligning, men igen var det tættere på AGF’s tredje mål end en Vildbjergudligning og dermed sluttede kampen med en fortjent AGF-sejr.

AGF U16DM slog sikkert Vildbjerg med 3-0 efter en pauseføring på 1-0. Dermed vandt AGF U16DM deres 6. kamp i træk og har fundet tilbage til sidste sæsons form, efter en lidt pointfattig start på sæsonen.

Både AGF U16DM og AGF U18DM indtager ved vinterpausen andenpladsen i deres respektive rækker. AGF U18DM har tre point op til FC Nordsjælland på førstepladsen, mens AGF U16DM har fire point op til Fortuna Hjørring, men med en kamp i hånden.