UDSOLGT I HORSENS: UDVIDET AGF-AFSNIT BLIVER FYLDT

24.08.2022 04:58

Op mod 1.800 AGF'ere til fredagens udekamp. Kom i god tid.

Det tog kun et døgns tid. Så var det udvidede udebaneafsnit til fredagens kamp på Casa Arena mod AC Horsens udsolgt. Dermed kan gutterne se frem til et rygstød fra op mod 1.800 AGF’ere i det spændende lokalopgør.

Se mere hos AC Horsens her >>>

Normalt er der plads til godt 1.000 fans på udebaneafsnittet på Casa Arena. Men efter en stor interesse fra mange AGF’ere var AC Horsens så venlige at udvide AGF-afsnittet til nu også at gælde Vest-tribunen, som er en ende-tribune, der støder op til det normale udebaneafsnit. Her er der siddepladser og derfor er afsnittet velegnet for familier og børn. 

Kom i god tid
Bemærk, at alle gæster til udebaneafsnittet skal benytte samme indgang (A), hvorefter man så fordeler publikum. Der kommer snart mere praktisk information ud om kampen.

Men vi vil med det samme opfordre til, at man kommer i god tid til kampen. På den måde kan AC Horsens og vores guider sikre, at alle kommer ind til kampen i god tid. Så kom i god tid på fredag, hvor der er kampstart kl. 19 og portene til Casa Arena åbnes kl. 18.

AC Horsens gør i øvrigt opmærksom på, at tydelige klubtilhørsforhold- og adfærd ikke er tilladt andre steder end på udebaneafsnittet. Se også ordensreglementet på Casa Arena.

Tak for den store støtte - på gensyn fredag.