STOR INTERESSE FOR KAMP I HORSENS: UDEBANEAFSNIT UDVIDES

23.08.2022 06:46

Der bliver plads til flere medrejsende fans til fredagens udekamp i Horsens.

Der har været stor opbakning ude som hjemme til 3F Superliga-holdet i sæsonen indtil nu. Senest med en helt forrygende opbakning i lørdags fra et udsolgt udebaneafsnit på MCH Arena.

Og meget tyder på, at der venter gutterne en ny flot hvid opbakning, når vi på fredag rejser til Horsens til en kamp mod AC Horsens.

Tirsdag morgen var der således allerede 900 billetter solgt til AGF’ere til udebane-afsnittet på Casa Arena i Horsens. Dermed nærmer udebaneafsnittet - der har en normal kapacitet på 1.000 - sig nu hastigt udsolgt.

Derfor har AC Horsens nu været så venlige at udvide det normale udebaneafsnit, så det meste af Vesttribunen på Casa Arena nu også tages i brug. Det er den endetribune, der støder op til det normale udebaneafsnit. Her vil der også være mulighed for, at gangbesværet, familier og børn kan se kampen fra, mens det mest stemningsaktive afsnit bliver det oprindelige udebaneafsnit.

Med udvidelsen bliver der nu plads til op mod 1.800 AGF’ere til kampen på fredag, der starter kl. 19.

Tager man med til Horsens, skal man fortsat købe billet til udebaneafsnittet - trods udvidelsen til en anden tribune. Fordelingen foregår ved ankomst til Casa Arena.

Man køber billet her.