NY TRØJE ER BLEVET GODT MODTAGET

15.08.2022 09:55

Sæsonens nye spillertrøje er blevet taget godt i mod af tilhængerne. Efter lidt ventetid kunne de nu endelig få den på kroppen - klar til kamp.

Den fik premiere ved Aarhus Walk, men på grund af leveringsproblemer kunne tilhængerne først selv få sæsonens nye spillertrøje i den forgangne uge. Og den er blevet godt modtaget blandt fansene, da de først selv fik den i hånden. Det fandt AGF.dk ud af, da vi besøgte AGF Fanshoppen i weekenden.

- Jeg synes den er rigtig pæn og enkel, og jeg var fast besluttet på at købe den på forhånd, fortalte John Gissel, der mødte op i Fanshoppen i en tidligere kamptrøje, men som straks skiftede til den nye.

- Trøjen er rigtig flot, og vi er glade for den. Hele familien er AGF-fans, og vi har selvfølgelig trøjer alle sammen. Derfor køber vi den også i gave i dag til en anden bette dreng, der er ven af familien, fortalte Kristian, der havde taget sin søn Bertram med i Fanshoppen for at købe den nye trøje i gave. Og han var også glad for den historie som den nye trøje fortæller. 

- Jeg vil gerne have trøjen, fordi jeg synes, det er fedt, at klubben tager ansvar og har stort fokus på bæredygtighed. Jeg kan især godt lide historien om cirklen i trøjen; At alting går i ring - der er en større mening bag den.

Også de to unge fans Hjalte Stander og Mads Bang var glade for cirklerne.
- Det fedeste ved trøjen er cirklerne, der er formet som hvirvler nederst på trøjen, lød det fra de to glade ungersvende i butikken.

Jette var taget afsted med familien for at købe den nye gave som overraskelse til sin søn.

- Klubben er gode til at lave små ændringer i trøjen, så den stadig forbliver den fine hvide trøje. Min søn følger med i alt omkring AGF, og derfor skal han have den nyeste trøje, der har fået Haugen med nr. 10 på ryggen.

Skal du også have den nye trøje, så husk, at AGF Fanshoppen har åben fra kl. 13 i dag inden mandagens kamp mod Lyngby. Ønsker du tryk på trøjen, så kan man med fordel bestille det online inden kl. 15 for så at afhente den i butikken inden kampen. Skal man ikke have tryk på, så kan trøjen i aften også købes fra vores fanshop-bod uden for butikken.