MØLGAARD GLÆDER SIG TIL POKALKAMP I MORGEN

31.08.2022 12:17

Torsdag aften tager vi hul på pokalen med en udekamp - hjemme. Her skal fokus og en god arbejdsindsats få os videre til næste runde.

I morgen - torsdag kl. 18.30 spiller vi hjemme igen i Ceres Park. Men dog som udehold, når vi i Pokalturneringen møder Vatanspor, der har henlagt kampen på byens stadion.

Det er først gang nogensinde vi møder bysbørnene fra Aarhus, Vatanspor i en betydende kamp. Og truppen ser frem til at tage hul på pokalen med et spændende lokalopgør.

- Vi kender ikke Vatanspor så godt som de andre hold i ligaen, men vi forbereder os til kampen som til alle andre kampe i 3F Superligaen. Det handler om fokus og professionalisme, og vi kommer godt forberedt til kampen i morgen efter en god uge på Fredensvang, siger Tobias Mølgaard, der sidste år nåede til pokalturneringens semifinaler med sin daværende klub, Vejle Boldklub. 

Nu håber han at nå langt i turneringen med AGF - og det arbejde starter i morgen. Her kan vi ikke løbe fra, at vi som et 3F Superliga-hold indtager favoritrollen mod Vatanspor, der til dagligt befinder sig Jyllands-serien.

- Vi skal håndtere favoritrollen i morgen og ud og arbejde for sagen. Det er et lokalopgør i pokalen og det skal nok blive en fed kamp med en masse tænding. Men kan vi levere på vores niveau som vi har vist i 3F Superligaen indtil nu, så har vi også muligheden for at komme videre. Vi vil rigtig gerne langt i Pokalen, og det kræver en sejr torsdag aften - så det skal vi ud og arbejde for, siger Tobias Mølgaard.

Der er kampstart torsdag kl. 18.30 på Ceres Park. Billetter kan købes lige her >>

Er man forhindret i at tage på Ceres Park streamer Pokalturneringen kampen på deres website.