KLAR TIL KAMP? SIDSTE NYT INDEN VI MØDES I CERES PARK

15.08.2022 13:07

Vi nærmer os kampstart på dagens kamp mod Lyngby Boldklub, der starter kl. 19.

I aften gælder det 3F Superliga-kampen mod Lyngby Boldklub i Ceres Park. Vi glæder os til en ny hjemmekamp, og forhåbentlig kan gutterne fortsætte den gode stime foran en velbesøgt hjemmebane.

Billetsalget går som en kold Ceres Top i dag, og vi håber, at vi igen kommer over de magiske 10.000 i Ceres Park. Mangler man stadig billet kan den købes her.

Vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 17.30, mens portene til Ceres Park åbner kl. 17.45. Kom gerne i god tid, så vi kan få alle ind i god ro og orden.

AGF Fanshoppen åbnede allerede kl. 13 - med den nye spillertrøje. Skal du ha' den med i dag, så bemærk, at det kan være en fordel at forudbestille den, hvis der skal et tryk på. Det kan man gøre inden kl. 15. Alternativt kan trøjen købes fra vores bod tæt på AGF Fanshoppens butik.

Se også vores "Kampens Tilbud", som i dag er en AGF kaffekop med kaffe fra BKI.

Husk dit flag
Hvis du har fået et AGF-flag til de to første hjemmekampe, så husk at tage det med i aften, så vi kan give spillerne endnu en flot velkomst.

Vejret ser ud til at blive rigtig fint til en god aften i skoven. DMI varsler således tørvejr og lune aftentemperaturer. Lige til en god fodboldkamp.

Hold øje med vores nye popcornsælgere, der bevæger sig rundt på Ceres Tribunen.

Vel mødt til fodbold og fællesskab i Ceres Park i aften.

Billetter her >>>