KAN DEN GODE STIME MOD AC HORSENS FORTSÆTTE?

25.08.2022 10:24

AC Horsens venter i 3F Superligaens syvende runde. Det bliver en kamp mellem nummer syv og nummer to i tabellen, hvor der kun er fire point, der adskiller os.

På fredag går turen lidt syd på ad E45 til en spændende kamp mod AC Horsens. Det er et stykke tid, vi senest mødte AC Horsens, der jo er rykket op i 3F Superligaen til denne sæson, hvor de har fået en fin start på sæsonen og er inden kampen placeret som nummer syv i tabellen - fire point under vores aktuelle andenplads.

AC Horsens seneste kamp var i mandags, hvor de i Odense tabte smalt 1-0 til OB efter en ellers flot offensiv kamp af ”Den gule fare” som AC Horsens kaldes på de kanter.

Vi rejser til Casa Arena med en fin nyere historik med AC Horsens. Seneste møde mellem AGF og AC Horsens var på netop på Casa Arena den 13. december 2020, hvor vi vandt 2-1.

I det hele taget har vi en god statistik mod AC Horsens, hvor vi har vundet de seneste seks kampe og scoret 15 gange. Seneste nederlag til AC Horsens var på Casa Arena i 2018, hvor vi tabte 2-3 og det er samtidig også det eneste nederlag til de gule i de seneste 10 kampe.

Og AC Horsens er da også den modstander i 3F Superligaen, som vi har den bedste historik med i forhold til sejre i træk. Lad os bare fortsætte den gode tendens på fredag.

Skulle vi være så dygtige at hente tre nye point, vil vi udbygge en flot stime med fire sejre i træk i 3F Superligaen - det har vi ikke gjort siden december 2019. Men hjemmeholdet kommer til at give os kamp til stregen og har nogen meriterende resultater allerede i dette års 3F Superligaen.

Blandt andet vandt AC Horsens flot deres premierekamp mod FC København i Parken med 1-0 og fulgte op med samme cifre hjemme mod Lyngby ugen efter. Og vi var inde i august før AC Horsens måtte notere sig sæsonens første nederlag, da de tabte til Randers FC.

Så der er lagt op til en svær udekamp mod et hold, hvor vi blandt andet kan se frem til et gensyn med den tidligere AGF-spiller Mikkel Lassen, der nu optræder for AC Horsens. Og så kan vi altså også se frem til massiv støtte fra lægterne med næsten 2.000 AGF-fans på tribunerne i Horsens på fredag.

Her kan du se højdepunkter fra tidligere kampe mod AC Horsens og dykke ned i flere tal om kampen.