HAUGEN SER FREM TIL GENSYN MED CERES PARK

12.08.2022 05:37

Mandag er vi tilbage i Ceres Park. Og det er noget som vores angriber, Sigurd Haugen ser frem til efter en god start i AGF.

Mandag gælder det en ny kamp i Ceres Park, når Lyngby Boldklub gæster Aarhus til en kamp, hvor vi igen bliver mange i skoven. Og det er noget, der glæder Sigurd Haugen, som har nydt den store opbakning ved de to første hjemmekampe, hvor han jo scorede sit første mål i den hvide trøje i 3-1 sejren over Viborg i Ceres Park. Og i det hele taget har Haugen fået en god start i Aarhus.

- Det er gået rigtig godt. Alle har taget vel i mod mig og jeg føler allerede, jeg er faldet godt til. Vi har spillet nogen gode kampe og jeg føler, at jeg har gjort en forskel. Jeg havde gerne scoret nogen flere mål og har også haft mine muligheder til det. Men det vigtigste er, at holdet vinder og gør det godt, og det har vi gjort, siger Sigurd Haugen, som har fundet ind i et godt samarbejde med Patrick Mortensen på toppen af vores hold.

- Vi fungerer godt sammen og har et fint samspil. Jeg skal også sørge for, at Patrick får mulighed for at score og vi skal spille hinanden gode.

Nu gælder det så Lyngby på mandag - en kamp, hvor Haugen ser frem til at komme hjem på Ceres Park igen efter en succesfuld tur på udebane i søndags.

- Opbakningen har været fantastisk på Ceres Park og det har været en fornøjelse at møde tilhængerne. Nu håber vi, at der kommer mange igen på mandag, så skal vi bare sørge for at holde Aarhus glade.