FREMO GLÆDER SIG TIL SÆSONPREMIERE: VI SKAL GODT FRA START

04.08.2022 09:20

I morgen aften kl. 19 åbner AGF Kvindefodbold deres tredje sæson i Gjensidige Kvindeligaen, når Kolding IF gæster Ceres Park til en kamp man kan købe billetter til lige her.

For næsten præcist et år siden var Kolding IF også på besøg i Aarhus - denne gang i ligaens tredje runde, hvor Tina Fremo stod bag et flot sejrsmål direkte på frispark, der gav holdet en 2-1 sejr.

Her et lille år efter håber nordmanden naturligvis på en gentagelse. Men allervigtigst gælder det for holdet om at komme godt i gang med sæsonen.

- Det er vigtigt, at vi kommer godt fra land og får skabt en god energi frem mod de kommende kampe. Man siger altid den første kamp er vigtig, og det er der en god grund til. Så kan vi genskabe resultatet og spillet fra seneste kamp mod Kolding i Ceres Park, ville det være fantastisk.

- Vi har haft en god opstart, men det er nu vi skal se, hvor vi står, og vi skal være klar fra start. Vi starter hjemme og skal ud og vise, at det er os, der bestemmer i Aarhus. Så vi skal være aggressive og pågående mod Kolding som vi før har vist, vi kan vinde over. Den selvtillid håber jeg, at vi tager med os ind til kampen på fredag - det er nu det gælder, lyder det fra Tina Fremo.

Fremo og holdkammeraterne indtager Ceres Park fredag den 5.8 kl. 19. Husk at sæsonkortholdere i AGF også har adgang til kampene i Gjensidige Kvindeligaen.

Kommer man ikke i Kongelunden, kan kampen ses direkte på Viaplay.