DANIEL GADEGAARD SKIFTER TIL ESBJERG fB

29.08.2022 16:00

Ny klub til Daniel Gadegaard, der rykker til EfB.

Målmand Daniel Gadegaard skifter Fredensvang ud med fodboldbaner lidt tættere på vestkysten efter AGF og Esbjerg fB er blevet enige om en transfer, der betyder, at Gadegaard skifter til EfB med øjeblikkelig virkning. 

-  Med konkurrencesituationen i vores målmandstrup har Daniel naturligt nok savnet den spilletid, der er nødvendig for, at han kan tage det næste skridt i sin karriere. Og med Jesper Hansen og senest tilføjelsen af Per Kristian Bråtveit er konkurrencesituationen i vores målmandstrup skærpet.

- Derfor er det en god løsning, der nu er faldet på plads. Daniel kan fortsætte sin udvikling og få nye impulser et sted, hvor han føler sig tættere på spilletid, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

- Daniel har altid været garant for hårdt arbejde og Esbjerg får en god fyr i deres målmandsteam, tilføjer Stig Inge Bjørnebye, der oplyser, at AGF har sikret sig en klausul i aftalen med EfB, hvis Gadegaard en dag skulle bliver solgt til en tredje klub.

- Det har været vigtigt for os, at der er en tilfredsstillende videresalgsklausul i aftalen. Det viser, også, at vi stadig tror på, at Daniel kan gå en fin fremtid i møde som målmand, og på den måde kan man sige, at vi bevarer en vis form for "ejerskab" i hans udvikling. Men for nu var det altså vigtigt, at han får en frisk start i en ny klub og vi sender Daniel afsted med de bedste ønsker for fremtiden, siger Stig Inge Bjørnebye.

21-årige Daniel Gadegaard kommer oprindeligt fra vores samarbejdsklub, Stavtrup IF og har været i AGF siden 2014. Han fik sin debut for førsteholdet i foråret mod FC Nordsjælland i hans hidtil eneste 3F Superliga-kamp. Nu gælder det altså nye udfordringer i Esbjerg.