AGF TILKNYTTER UNG AUSTRALIER

09.08.2022 13:00

Diesel Herrington på kontrakt i AGF.

G'day, mate! Sådan lyder det ofte på Fredensvang, hvor vi har haft glæde af en god håndfuld australske spillere gennem efterhånden flere år.  



Nu har AGF fået papir på endnu en australier efter vi har lavet en aftale med den unge australske forsvarsspiller Diesel Herrington, som i de seneste uger har prøvetrænet med både 3F Superliga- og U19.

Nu har 18-årige Diesel Herrington så skrevet en fireårig kontrakt frem til sommeren 2026 med AGF, hvor han skal starte på U19 holdet, men med mulighed for ofte at træne med 3F Superligaen.



- Diesel har vist sig flot frem i den tid han har været hos os og har bekræftet vores forventninger til ham. Han er en talentfuld forsvarsspiller - en fysisk stærk spiller med et stort potentiale, og vi tror på, at han kan udvikle sig til en dygtig seniorspiller hos.



- Mange australske spillere er hårdt arbejdende og meget bevidste om deres rolle på et fodboldhold på en god måde, og vi har gode erfaringer med spillere fra den del af verden her i AGF. Det er en tendens som Diesel har bekræftet med sit behagelige væsen og sin ydmyghed og arbejdsomhed, og vi er glade for, vi har nu har fået papir på hinanden, siger talentchef i AGF, Jesper Ørskov.



Diesel Herrington har senest optrådt for Brisbane Roar FC med hvem AGF altså nu er blevet enige om en transfer som gør Herrington til AGF-spiller i de kommende år.

AGF's U19 starter den nye sæson i den kommende weekend.