AGF STYRKER OFFENSIVEN MED HOLLANDSK ANGRIBER

19.08.2022 18:25

Velkommen til Jelle Duin

Som vi tidligere fredag aften kunne fortælle i vores nyhedsbrev, UPDATE, så er et nyt ansigt landet på Fredensvang i skikkelse af den 23-årige hollandske angriber, Jelle Duin, der kommer til AGF fra den hollandske klub, AZ Alkmar på en lejeaftale. 

- Vi ønsker at styrke vores offensive muligheder og bredden i truppen, og vi har i et stykke tid haft Jelle på vores radar. Han er en talentfuld ung angriber som har spillet ungdomslandskampe for Holland og har siden vist sit værd som målscorer i sit hjemland. 

- Han indeholder mange af de kvaliteter, vi søger til vores trup. Han er en hårdt arbejdende angriber med en fin coolness foran målet og et farligt venstreben, og han kommer til at supplere vores gruppe af angribere med nogen spændende kvaliteter og perspektiver, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Jelle Duin har spillet 10 kampe for det hollandske U19 landshold og 88 kampe i den næstbedste hollandske liga, hvor det er blevet til 21 mål. Det er også blevet til fem kampe i den hollandske æresdivision. Nu gælder det AGF og 3F Superligaen, hvor Jelle Duin ser frem til muligheden for at vise sig frem. 

- Jeg glæder mig til den kommende tid. Det bliver spændende for mig at prøve mig af i dansk fodbold og i en stor og spændende klub som AGF. Efter mange år i Holland er jeg nu klar til nye udfordringer, og jeg ser frem til få muligheden for at bidrage til holdets succes.

- Alle har taget super godt imod mig og jeg føler mig allerede meget velkommen i AGF og i Aarhus, siger Jelle Duin, der kommer til AGF på en etårig lejeaftale med en købsoption.