AGF KVINDEFODBOLD: TALENTERNE SKAL FØLGE OP PÅ FLOT SÆSON

18.08.2022 06:40

Det blev til medaljer til både U18 og U16 DM - oven i købet af guld til U16 - hos AGF Kvindefodbold i sidste sæson. Nu venter en ny sæson for pigerne.

I den forgange weekend indledte U16 og U18 pigerne deres sæson efter en veloverstået opstart. Den nye sæson skal følge op på en meget flot 2021/2022 sæson hvor U16 pigerne endte med DM-guld mens U18 pigerne endte med bronze.

Og selvom medaljer også er vigtige, er man hos Head of Coaching hos AGF Kvindefodbold, Steen Petterson, mindst lige så fokuserede på de mere overordnede mål.

- Vi var virkelig glade for de medaljer vi fik sidste år, som kom i hus efter godt og hårdt arbejde på begge hold. Men sådan helt overordnet er det ikke det vigtigste for os. Vores mål er uddanne minimum to spillere til Gjensidige Kvindeligaen hver eneste år. Det gjorde vi heldigvis sidste år, så det er vi også meget tilfredse med, siger Steen Petterson.

Og på træningsbanerne løber der, til stor glæde for Steen Petterson, mange dygtige fodboldspillere rundt.

- Jeg synes at både vores U16 og U18 hold har mange dygtige og spændende spillere. Så jeg er bestemt positiv for fremtiden. Og så kan det godt være at vi ikke vinder guld og bronze i år, selvom vi gør alt hvad vi kan. Men så længe pigerne udvikler sig, er vi et skridt tættere på målet, siger Steen Petterson.

Mens U18 pigerne indledte sæsonen med en sejr mod Kolding, måtte U16 pigerne se sig slået mod Koldings ditto. Næste opgave for begge hold er i den kommende weekend hvor BSF fra Ballerup, kommer en tur forbi banerne på Lyseng.