AGF KVINDEFODBOLD: PAPIR PÅ VELKENDT ANSIGT

27.08.2022 07:25

Caroline Jensen har lavet en et-årig kontrakt med AGF.

AGF Kvindefodbold har hen over sommeren sikret sig aftaler med flere af truppens spillere, der endnu ikke havde kontrakt. Nu har vi fået papir på endnu en spiller. Således har angriberen Caroline Jensen lavet en et-årig aftale med AGF Kvindefodbold.

- Vi er glade for, at vi er blevet enige med Caroline om at få papir på vores samarbejde. Caroline har et drive i sit spil, som giver os noget vigtigt i vores gennembrudsspil og i vores offensive aktioner.

- Samtidig er Caroline et godt eksempel på, at spillerne formår at prioritere "Dual
 Career”, hvor hun får et medicinstudie til at gå op med fodboldlivet - det vil vi gerne være med til at understøtte for, at hun kan få en bedre balance i hendes hverdag, siger chef for kvindefodbold, Marie Greve.  

Caroline Jensen, der har fået en fin start på sæsonen med et mål i ligapremieren, kom til AGF fra Kolding IF i 2020 - samtidig med skabelsen af AGF Kvindefodbold. For den 23-årige angriber er den nye kontrakt et stor motivation til at fortsætte sin udvikling. 

 

- Det er et stort skulderklap fra klubbens side, som jeg glæder mig meget over. Vi lægger så meget tid i det her og giver afkald på meget for at kunne sætte vores fodbold i højsædet. Så at jeg bliver set for mit arbejde, er bare så fedt, lyder det fra Caroline Jensen, der har nydt at være en del af AGF Kvindefodbold indtil nu.

Jeg har været sindssygt glad for at være i AGF. Hele set-uppet og træningsmiljøet er professionelt med meget kompetente trænere. Det er fedt at være i, for det giver mig forudsætningerne for at blive bedre. Og det at underskrive en kontrakt får nu min hverdag til at fungere endnu bedre end før, fortæller Caroline Jensen, der var en del af onsdagens pokalsejr over AaB. hvor kvinderne med en 2-0 sejr slog sig videre til tredje runde.

 

Næste kamp for Jensen og holdkammeraterne i Gjensidige Kvindeliga er lørdag den 10. september på hjemmebane mod HB Køge.