AGF KVINDEFODBOLD LAVER AFTALE MED KATHRINE SPANNER

01.08.2022 12:24

AGF Kvindefodbold og lokal midtbaneprofil har skrevet kontrakt.

Frem mod sæsonstart på Gjensidige Kvindeligaen på fredag, har AGF Kvindefodbold nu fået papir på en af vores egne. For efter en skadesplaget sæson har Kathrine Spanner fejret sit comeback i foråret med at skrive en etårig kontrakt med AGF Kvindefodbold.

- Kathrine Spanner kom til Skovbakken i hendes tidlige ungdomsår fra Hadsten og har været med på alle de etaper, der har været i udviklingen af århusiansk elitekvindefodbold. Men hun har desværre været plaget uretfærdig meget af skader i hendes første senior-år, men det sidste års tid, har vi kunne se hende komme tilbage på højt niveau og vise sig frem som den eksplosive midtbanespiller hun er.

- Kathrine er også en fantastisk ambassadør for vores værdier i AGF og hun har en stor indflydelse på vores miljø både på og uden for banen. Så vi er rigtig glade for, at vi nu har lavet endnu en aftale med en af vores egne, siger Marie Greve.

Selv er den 23-årige Kathrine Spanner naturligvis ganske tilfreds med, at hun nu kan gå ind til den kommende sæson som kontraktspiller.

- Efter jeg har været skadet og ude fra holdet er det et stort skulderklap fra klubben, at vi nu har lavet en aftale. Som tidligere Skovbakken-spiller er det spændende at være en del af det her projekt og jeg håber, at jeg kan være med til at fortsætte vores udvikling som hold og som klub. I første omgang gælder det en ny spændende sæson, hvor vi skal komme godt i gang og tage endnu et skridt, siger Kathrine Spanner.

Spanner og holdkammeraterne tager hul på den nye sæson i Gjensidige Kvindeligaen på fredag, når vi møder Kolding IF hjemme i Ceres Park.