AGF KVINDEFODBOLD I NY KAMP LØRDAG

12.08.2022 09:42

Fortuna Hjørring tager i mod AGF Kvindefodbold i weekenden. Se med på Viaplay.

Efter onsdagens fine pokalsejr gælder det nu en opgave i Gjensidige Kvindeligaen, når AGF Kvindefodbold i morgen lørdag den 13. august tager en tur til Hjørring for at møde Fortuna Hjørring på Nord Energi Arena.

Det er anden kamp i sæsonen i ligaen, hvor vi fik et point i premieren, mens Fortuna tog en 2-1 sejr over oprykkerne fra Sundby i deres første point. Det efterlader værterne på en 2. plads i Gjensidige Kvindeligaen, mens vi er nummer fire.

Seneste møde med Fortuna Hjørring var i pokal-semifinalen i foråret, hvor det over to kampe blev til et samlet nederlag. Men det var efter to lige kampe, som giver grobund for optimisme inden kampen lørdag.

- Vi viser mod Kolding i premieren, at vi er et hold, der kan være med, men det var bare første kamp. Så fik vi noget selvtillid med en sejr i pokalen i onsdags, og så skal vi bare bygge videre derfra. Og det bliver spændende at møde Hjørring på lørdag og se, hvor vi står i forhold til dem, siger angriber Sofie Bloch.

Kampen lørdag starter kl. 13 og kan ses direkte på Viaplay.

AGF’s trup til kampen ser således ud:

Katrine Svane, Camilla Bonde, Tina Fremo, Sofie Vendelbo, Matilda McNamara, Cecilie Johansen, Sofie Bloch, Mathilde Kruse Madsen, Nathalie Jørgensen, Caroline Ahrendtsen, Benedicte Moss, Mariann Høgh Nielsen, Helena Pedersen, Kathrine Spanner, Julie Poulsen, Julie Mathiasen, Johanne Guldbæk.