AGF KVINDEFODBOLD HENTER NORSK MIDTBANESPILLER

Foto: Kolbotn IL — 11.08.2022 11:51

Ny spiller fik lyndebut onsdag aften efter hun er skiftet til AGF Kvindefodbold fra norsk fodbold.

Onsdag aften var der et nyt ansigt på banen i kvindernes pokalsejr over Vildbjerg SF. For her fik norske Nathalie Jørgensen debut kort efter hun var ankommet til Aarhus og til AGF.

19 årige Nathalie Jørgensen er midtbanespiller og kommer til AGF fra den norske klub, Kolbotn IL, hvor Jørgensen i denne sæson står noteret for 11 kampe.

Hun har tidligere optrådt for Amazon Grimstad FK, der er en anden klub i den bedste kvinderække og står - trods sin unge alder - i alt noteret for 44 kampe og fem mål i den bedste norske række.

I Aarhus bliver Jørgensen en fast del af Kvindeliga-truppen, mens hun samtidig skal gå på et ophold hos vores gode samarbejdspartner fra Idrætshøjskolen i Aarhus.

- Jeg er kommet til AGF for at udvikle mig som seniorspiller og forsøge at blive en fast del af et godt hold. AGF spiller virkelig god fodbold og jeg tror på, at jeg kan udvikle mig meget her med dygtige holdkammerater og trænere.

- Det var lidt overraskende, at jeg så hurtig fik debut, men det var fedt og det var skønt at starte ud med en sejr, lød det fra Nathalie Jørgensen efter hendes lyndebut for AGF, hvor hun kom på banen fra anden halvlegs start i onsdagens pokalsejr.