VI CYKLER SAMMEN TIL KAMP

20.04.2022 08:13

På søndag cykler vi sammen mod Ceres Park.

Hos AGF bliver vi glade, hvis du cykler til kampene i Ceres Park. Så belaster vi nemlig ikke vores parkeringspladser og miljøet. Derfor tilbyder vi da også særlige cykelparkeringsområder ved Ceres Park, når vi spiller hjemme.

De kommer forhåbentlig også i brug på søndag, hvor vi samles før kampen mod OB og cykler sammen til kampen. Det sker fra Ingerslevs Boulevard, hvor vi samles for at køre ud på en 1880 rute. For vi starter 1880 meter fra Ceres Park.

Så det bliver ikke lang cykeltur, men det er heller ikke så vigtigt. Det vigtige er, at vi er sammen og får sat fokus på det gode ved at cykle til fodbold.

- Vi vil gerne ha’ flere til at cykle til vores kampe i Ceres Park. Det er både nemt og godt for miljøet og for cyklisten, og så gør vi også noget ved den trængsel, vi oplever ved vores parkeringspladser og indfaldsvejene til stadion. Så for at sætte fokus på den gode cykelrute fra byen til Ceres Park, samles vi nu på søndag til en kort cykeltur sammen op fra Ingerslevs Boulevard og ud til vores hjemmekamp mod OB. Og vi håber at se mange slutte til os til den sidste hyggelige etape af Stadion Alle´ på cykel, siger chef for branding og bæredygtighed i AGF, Anne Jensen.

På Ceres Park venter så særlig indrettet og overvåget cykelparkeringspladser, hvor man trygt kan efterlade sin cykel, mens man ser fodboldkampen.

Cykelturen starter fra en plads på Ingerslevs Boulevard tæt på Århus Svømmestadion. Bare kør efter flagene. Pladsen åbner kl. 16.30, hvor vi giver eftermiddagskaffe, og så kl. 17 cykler vi i samlet flok op mod Ceres Park.  

Vi ses på cyklen på søndag!