TUREN GÅR TIL FARUM

05.04.2022 09:27

Næste kamp for 3F Superligaen er på søndag den 10. april. Her går turen til Farum til en kamp mod FC Nordsjælland kl. 14. Billetsalget til kampen er startet hos FC Nordsjælland og det foregår her. Husk at vælge udebaneafsnittet. Priserne blev torsdag 7.4. sat til 50 kr. Se mere om det her.

Som vanligt arrangerer både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus ture til udekampen, der er den længste udebane-tur fra Aarhus. Men det afholder som regel ikke tilhængerne fra et flot fremmøde og med en stor repræsentation fra AGF-delegationen på Sjælland og i København, er der ofte rigtig god stemning på udebaneafsnittet, når vi spiller på Right to Dream Park - det håber vi der bliver igen på søndag.

Senest besøg i Farum var i juli, hvor vi en varm sommerdag spillede 0-0. De to kampe tidligere gav dog et nederlag efter vi i 2019 vandt 1-0 i den seneste sejr på Right to Dream Park.

Set over alle de seneste 10 kampe, så står det helt lige mellem de to hold med fire sejre hver og to uafgjorte. Og seneste kamp var jo fornylig i Ceres Park, hvor vi tabte. Så det er os, der har revanche til gode. Tag med til Farum og støt holdet frem mod den.

På gensyn på Right To Dream Park på søndag, hvor der kampstart kl. 14