SØNDAG GÆLDER DET ODENSE

28.04.2022 02:41

På arbejdernes kampdag skal vi ud og arbejde os tilbage med endnu en udgave af provinsklassikeren - en kamp mod OB. Denne gang i Odense.

Søndag gælder det en tur til Odense for 3F Superliga-holdet, når vi møder OB på Nature Energy Park kl. 14. Spillerne har sørget for billetter til de første 300 fans på udebaneafsnittet. Hvis man ikke er blandt de heldige, som har sikret sig en af de billetter, kan man købe en her >>>

Vi håber at se mange på udebaneafsnittet - det er nu vi har brug for støtten.

Selv om det har været et par drøje uger tager vi til Odense i bevidstheden om, at vi ofte har klaret os godt på Fyn. Således har vi ”kun” tabt to kampe i OB siden 2010 og seneste nederlag skal vi tilbage til 2016 for at finde.

De to seneste kampe i Odense er endt uden mål og senest, der blev scoret på Nature Energy Park mellem AGF og OB var i september 2019, hvor vi vandt 2-1 på mål af Mustapha Bundu og Mustafa Amini.

Gense højdepunkter fra den kamp i galleriet herunder. 

Men nu er det en helt ny kamp, hvor vi skal ud og ha’ revanche efter 1-2 nederlaget i Ceres Park i søndags. Vi ses i Odense i morgen - søndag den 1. maj kl. 14.