SØNDAG CYKLER VI SAMMEN TIL FODBOLD

22.04.2022 11:45

SØNDAG CYKLER VI SAMMEN TIL FODBOLD

Inden kampen mod OB på søndag er der mulighed for at slå følge med andre AGF-fans på cykel, når vi inviterer til at cykle sammen til kampen. Det sker fra Ingerslevs Boulevard, hvor vi samles for at køre ud på en 1880 rute.

For vi starter 1880 meter fra Ceres Park. Så det bliver ikke lang cykeltur, men det er heller ikke så vigtigt. Det vigtige er, at vi er sammen og får sat fokus på det gode ved at cykle til fodbold.

På Ceres Park venter så særlig indrettet og overvåget cykelparkeringspladser, hvor man trygt kan efterlade sin cykel, mens man ser fodboldkampen.

Cykelturen starter fra en plads på Ingerslevs Boulevard tæt på Århus Svømmestadion - bare kør efter flagene og musikken. Pladsen åbner kl. 16.30, hvor vi giver eftermiddagskaffe og juice til børnene. Der bliver også mulighed for at vinde en spillertrøje inden vi sætter os op på cyklen og afsted det går.

Kl. 17 cykler vi i samlet flok op mod Ceres Park til en spændende fodboldkamp mod OB. Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding. Det er blot at møde op - husk din cykel.

Vi ses på cyklen på søndag!