SIDSTE NYT INDEN DAGENS 3F SUPERLIGAKAMP I ODENSE

01.05.2022 05:38

Truppen er klar til en ny udgave af provinsklassikeren mod OB i dag kl. 14.

Kl. 14 i dag fejrer vi Arbejdernes Kampdag med en ny udgave af provinsklassikeren mod OB i Odense. Efter et nederlag i sidste runde til OB er det revanchetid i 3F Superligaens runde 28.

Og spillerne får god støtte i ryggen i dag efter de selv har inviteret de første 300 fans ind på udebaneafsnittet på Nature Energy Park. Vi håber at se mange flere til at bakke holdet op i Odense i dag og planlægger man en tur, kan man købe sin billet lige her.

Dem der kommer, kan så opleve en AGF-trup, som i dag ser således ud:

Jesper Hansen, Daniel Gadegaard, Frederik Tingager, Anthony D’ Alberto, Yann Bisseck, Sebastian Hausner, Alexander Munksgaard, Thomas T. Kristensen, Oliver Lund, Nicolai Poulsen, Albert Grønbæk, Mikael Anderson, Jack Wilshere, Mustapha Bundu, Jon Thorsteinsson, Gift Links, Dawid Kurminowski, Patrick Mortensen

Dermed er der et gensyn i en kamptrup med Nicolai Poulsen og Mustapha Bundu, der har været ude med skader. Og så er ugens måske mest omtalte AGF’er Jon Thorsteinsson også tilbage i en kamptrup, hvor vi også finder Patrick Mortensen som havde karantæne i seneste kamp.

Omvendt må vi undvære Eric Kahl, der har pådraget sig en mindre skade og Frederik Brandhof, som er ude med karantæne.

Der er kampstart i Odense kl. 14. Tager man ikke turen til Fyn, så kan kampen ses på TV3 Sport eller følges på vores live-twitter.

KSDH!