RESERVELIGA: RANDERS TRAK FRA TIL SIDST

25.04.2022 14:38

Reserveliga-holdet tabte i dag 0-3 på hjemmebane mod Randers FC. Alle mål blev scoret efter pausen.

I eftermiddags var der igen kamp i Reserveligaen, hvor vi tog imod Randers FC hjemme på Fredensvang. Superligaholdet var i aktion søndag, hvorfor der mandag var rig mulighed for, at mange af de yngre kræfter fra U17 og U19 kunne vise sig frem på seniorniveau.

AGF startede kampen bedst og havde flere gode, velspillede angreb med Eskild Dall i en hovedrolle. Randers FC, der ligesom AGF havde en række Superligaspillere med på holdet, blev holdt nede på et fåtal af chancer i kampens første 45 minutter. Frederik Tingager styrede hjemmeholdets midterforsvar med hård hånd sammen med unge Daniel Jakobsen.

I anden halvleg foretog begge mandskaber en række udskiftninger, og hen imod slutfløjt trak Randers FC fra. Det forblev målløst helt indtil 63. minut, hvor udeholdet bragte sig i front på mål af Nicolai Brock-Madsen. Senere scorede også Tobias Klysner til 2-0, mens en af Randers’ unge spillere lukkede kampen til 3-0.

Anthony D’Alberto havde god mulighed i starten af anden halvleg, da den belgiske højreback tvang gæsternes målmand ud i en parade på et skud fra distancen. Unge Martin Mai var også få centimeter fra at score til slut, da han tvang Randers-keeperen ud i fuld længde.

Næste kamp i Reserveligaen er den 2. maj klokken 13, hvor Randers FC venter igen. Denne gang på udebane.