NIELSEN INDEN OB: STØTTE GIVER ENERGI

23.04.2022 03:38

Søndag gælder det en ny hjemmekamp, når OB kommer til Aarhus. Her betyder energien fra Ceres Park meget for holdet i jagten på en sejr.

Efter mandagens sene nederlag til SønderjyskE i Haderslev var cheftræner David Nielsen taknemmelig for den støtte, vi oplevede fra udebaneafsnittet. Og i det hele taget for den opbakning, som gutterne har oplevet i hele 2022 - både hjemme og ude.

- Det gode ved at være AGF-træner, det er, at fansene er der. De bruger dagen på at køre herned, de stoler og tror på holdet hver gang. De bakker også op nu i en svær tid, lød det i mixed zonen efter kampen.

På søndag spiller vi hjemme igen, når OB gæster Ceres Park. Og her bliver støtten fra lægterne vigtig, når vi skal bestræbe os på at vende den dårlige stime, vi i øjeblikket er inde i.

- Vi har givet tilhængerne over to år med fantastiske resultater, positivitet og store oplevelser i både Ceres Park og på udebaner landet over. Nu hvor vi er havnet her med en sæson, der har været og er svær for os, har vi brug for deres energi og opbakning. Den støtte, vi får fra dem, skal give os energien til at gå i gang med de sidste seks kampe og vi glæder os over, at vi nu igen skal spille hjemme foran vores eget publikum i Ceres Park på søndag, siger cheftræner David Nielsen.