NIELSEN EFTER FCN-REMIS: EVENTYRLIGT MÅL FRA DE UNGE

10.04.2022 13:36

Et point blev det til i Farum på en dag, hvor vi ellers havde været foran længe.

Efter dagens 2-2 resultat i Farum glædede cheftræner David Nielsen sig over, at det blev to unge AGF’ere, der kom ind og til sidst sikrede et point, da vi ellers var kommet bagud på kort tid efter vi havde været foran 1-0 en stor del af kampen.

- Første halvleg var ganske fin fra vores side. Vi kommer ud og gennemfører planen som vi skal. Men i anden halvleg får vi ikke sat spillet som vi gerne vil og mister initiativ til Nordsjælland. De kommer for nemt rundt om os ved de to scoringer, og det var hårdt efter vi havde fin kontrol.

- Men så gav vi det et skud til sidst og det var godt at se to unge spillere score et eventyrligt mål med en kvalitet, som vi savnede lidt i dag – det var fedt at se og det gav os et point som jeg også synes vi fortjente, lød det fra cheftræneren efter dagens kamp i Farum, der med det ene point ikke ændrer det store i stillingen i slutspillet. Her er vi stadig nummer to - efter Viborg FF i jagten på den første plads, der giver en playoff kamp om europæisk fodbold næste sæson.

Og netop Viborg FF møder vi næste kamp, der er hjemme i Aarhus skærtorsdag, hvor vi inviterer til påskebold i Ceres Park.