KRAV FRA AGF: ÆNDRER TATOVERING FOR AT BLIVE ÅRETS LEGENDE

01.04.2022 06:50

Stig Tøfting har været hos tatovøren for at blive klar til at blive Årets Legende på søndag.

På søndag hylder AGF Stig Tøfting som Årets Legende 2022 ved Legendernes Dag, når AGF møder Vejle den 3. april kl. 14 på Ceres Park. 

Men inden Stig Tøfting kan blive fejret som Årets Legende har han måtte leve op til et specielt krav hos AGF. For klubben har nemlig betinget sig, at Stig Tøfting i forbindelse med sin udnævnelse får ændret en af sine karakteristiske tatoveringer - nemlig den så kendte tatovering ”No Regrets” som blev udødeliggjort i forbindelse med en biografi om Stig Tøfting af samme navn, og hvor tatoveringen optræder på bogens bagside. 

- Ordene no regrets betyder jo, at man ikke fortryder noget. Men med Stig Tøftings fortid, hvor han flere gange i sine yngre dage er kommet i karambolage med loven, så synes vi ikke, at det er et passende signal at sende. Heller ikke når man tænker på, hvordan Stig i sin tid kom fra AGF, som jo også var under kontroversielle omstændigheder - så var der måske noget at fortryde. Så i åbenhedens og eftertænksomhedens tegn, synes vi, at det var passende, at Stig får lavet sin tatovering om til No Secrets, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Går ind på kravet
AGF’s krav kom ikke bag på hovedpersonen selv, der fik anmodningen allerede, da han blev informeret om, at han var udset til at blive Årets Legende. Først ønskede AGF, at Stig Tøfting fik fjernet alle sine tatoveringer, så der kunne stå KSDH på ryggen af den tidligere midtbanespiller. 

Men det var alligevel at gå til yderligheder, følte Stig Tøfting. Så nu nøjes Årets Legende 2022 med at få ændret formuleringen af sin ”No Regrets” tatoveringen på maven. 

- Når nu det skulle være - og det skulle det åbenbart - så synes jeg egentlig, at ”No Secrets” er meget fedt. Jeg er et meget åbent menneske - du får hvad du ser, ville nogen måske sige om mig. Så da AGF vred armen om på min ryg - hvor jeg for resten også har en del tatoveringer. Ja, så er det sådan som det er. Så får vi da bare lavet den om, siger Stig Tøfting, der allerede har været hos en tatovør for at få skrevet ”No Secrets” i stedet for. 

Så nu er alle forhindringer fjernet for, at AGF kan hylde Stig Tøfting som Årets Legende 2022, når AGF spiller mod Vejle på søndag. For at markere Tøftings nye tatovering vil der blive lavet en stor tifo, når spillerne løber ind på banen med ordene; ”No Regrets No Secrets”