KOM TIL PÅSKEBOLD I CERES PARK

07.04.2022 09:15

Om en uge fejrer vi påsken inden næste hjemmekamp i Ceres Park.

Snart rammer påskeferien og helligdagene med påskeæg, gækkebreve og påskefrokoster.

Skærtorsdag den 14. april er vi klar med påskefodbold, når vi møder Viborg FF i Ceres Park. Her dækker vi op til en hyggelig eftermiddag i påskeferien og på den første helligdag af de flere, der venter os. Så tag familien under armen og kom i Kongelunden til påskefodbold.

Sammen med Arbejdernes Landsbank byder vi på påskeæg i AL Bank Fanzonen, som Aros deler ud til børnene, som også kan se frem til hoppeborge, fodboldbaner og andet sjov i fanzonen, hvor vi dækker op til en hyggelig påskeeftermiddag.

Husk det er muligt for en familie med to børn og to voksne at komme i Ceres Park for kun 200 kr. Det skyldes, at det er gratis for børn under 15 år at se AGF i Ceres Park. Man skal blot hente billetterne på forhånd her.

Men der er også rock til dem, der har lyst til det. For vi har premiere på vores nye projekt; Byens Hold – Byens Musik, hvor vi - sammen med Music City Aarhus 2022 - præsenterer fire up commings band. Og skærtorsdag har vi premiere med en koncert med bandet In Caravans på scenen i AL Bank Fanzonen. De går på 12.45 til en gratis koncert.

Så uanset om du er til påskeæg og familiehygge, ny århusiansk rock eller kun vil se fodboldkampen, så er der gode grunde til at sætte kryds i påskekalenderen på Skærtorsdag.

Kampen starter kl. 14 og AL Bank Fanzonen åbner 12.30.