KOM TIL GRATIS KONCERT INDEN PÅSKEKAMP

12.04.2022 10:17

Skærtorsdag er der premiere på Byens Hold - Byens Musik. Første band er In Caravans, der går på scenen til gratis koncert kl. 12.45 inden vores kamp mod Viborg FF.

I foråret kan man få en ny musikalsk oplevelse inden 3F Superligaen spiller hjemme i Ceres Park.

I et nyt projekt ved navn; Byens Hold - Byens Musik præsentere AGF fire upcoming artister fra den aarhusianske musikscene. Det sker på en scene i AL Bank Fanzonen inden AGF’s kommende hjemmekampe.

Og første gang er på torsdag den 14. april, når vi møder Viborg FF kl. 14 til en vaskeægte påskekamp. Her kan vi opleve bandet In Caravans, der går på scenen kl. 12.45 i AL Bank Fanzonen.

In Caravans er et Aarhus band på vej frem. Med en fængende indie rock præget af melodiske hooks og riffs, er der masser at glæde sig til, når In Caravans går på scenen. Se mere om bandet her >>>

Koncerten er gratis og for alle. Man behøver således ikke ha' billet til fodboldkampen for at høre koncerten. Men de kan hentes her, hvis man også vil til fodbold.

Byens Hold - Byens Musik kulminerer med en koncert til sommer på GrimFest, hvor et af de fire deltagende bands vil optræde - udvalgt af GrimFest selv.

Se mere om projektet her >>>