INDEN SØNDAG - BUNDU SER FREM TIL TUR TIL FARUM

08.04.2022 05:31

Søndag gælder det FC Nordsjælland i Farum, hvor vi tidligere har leveret gode præstationer. Det håber Mustapha Bundu, vi kan finde frem igen på søndag.

Han har tidligere spillet flotte kampe mod FC Nordsjælland - både i Aarhus og i Farum. Nu ser Mustapha Bundu frem til et nyt møde med FCN - denne gang på Right To Dream Park i Farum, hvor vi på søndag den 10. april kl. 14 møder FC Nordsjælland i 3F Superligaens runde 24. Her er der i øvrigt adgang for kun en 50’er. Tager man turen til udekampen, så find billetter her >>>

Efter en ubesejret måned, men uden en sejr er Mustapha Bundu og Co. opsatte på en ny chance for gevinst på søndag.

- Vi ville gerne ha’ taget sejren for vores fans i søndags hjemme i Aarhus, men offensivt ramte vi ikke dagen. Det skal vi forsøge at ændre på søndag, og vi tager afsted med positivitet og optimisme efter en god uge, hvor vi har fået arbejdet godt på træningsbanen.

- Vi missede top seks, og nu er vi i et slutspil, hvor vi skal vise, vi har kvaliteterne til at få den syvendeplads, som vi går efter, siger Mustapha Bundu, der indtil videre har spillet mod FC Nordsjælland otte gange som AGF’er.

- Det er altid et udfordrende sted at spille i Farum med deres bane. Men vi kender betingelserne og har prøvet det før. Og vi har som hold tidligere leveret flere gode præstationer derover - det skal vi forsøge at gøre igen på søndag, tilføjer Bundu.

Der er kampstart på Right To Dream Park søndag den 10. april kl. 14. Slut dig til udebaneafsnittet for en 50’er.