24.04.2022 04:18

Ikke overraskende var der stor tilfredshed hos både trænere og spillere efter lørdagens storsejr i Odense.

Lørdag eftermiddag vandt AGF Kvindefodbold hele 5-0 i Odense, da vi mødte Odense Q på udebane. Hurtigt stod det klart, at der var klasseforskel på de to hold, da vi allerede i 1. halvleg fik scoret de første mål. Og kampen igennem var det forskellige målscorere, hvilket også vakte tilfredshed.

- Det var dejligt at se, at vi har fået hul på bylden med flere forskellige målscorere - det var godt og det var noget af det, vi har arbejdet på i ugens løb - at få flere til fadet - så det er dejligt at se.

- Det er altid godt at få selvtillid på kontoen, og en del af oplægget var, at vi er så gode sammen, og det er det, vi skal se. Vi har sindssyge spidskompetencer på vores hold, og når vi så får lavet en holdindsats i dag, ser vi, hvor stærke, vi er. Og det er det, vi skal bygge videre på, sagde cheftræner Katrine S. Pedersen efter kampen, hvor blandt andre Maria Herdel viste sig flot frem på kanten.

- Det er jo altid dejligt at vinde, men i dag var det endnu mere dejligt, fordi det var en holdpræstation. Der er masser af løb for hinanden, og i dag ville vi det lidt mere end Odense.

-  I dag tager folk de ekstra løb, om det så er dybdeløb eller returløb, så løber folk for hinanden. Vi rettede op på hinandens fejl, og det er noget, der er enormt vigtigt.

Jeg synes, vi er veloplagte nu, og så skal vi bygge videre på det, vi startede i dag, sagde Herdel efter kampen.

Med sejren er vi nu nummer to på en af de pladser, der sikrer en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen. På lørdag kan vi tage førstepladsen, når Sundby, der har den nu, kommer til Aarhus og til Ceres Park.

Køb billetter til den kamp her >>>