- DE GODE TAKTER SKAL GENFINDES PÅ SØNDAG

29.04.2022 13:48

Søndag får vi mulighed for revanche, når vi igen møder OB. Denne gang på deres bane, hvor vi historisk set har været gode.

På søndag gælder det OB i Odense på arbejdernes kampdag, den 1. maj. Og der er netop blevet arbejdet godt i ugens løb efter et sent nederlag mod netop OB i søndags. Nu venter så en mulighed for revanche på en bane, hvor vi er ubesejret i seks år.

Og truppen ser nu frem til en ny mulighed for at få vendt den resultatmæssige dårlige stime, som 3F Superliga-holdet i øjeblikket er inde i.

- Det handler om at se fremad og fokusere på den næste udfordring, og det har vi gjort i den her uge, hvor vi har arbejdet hårdt på træningsbanen og fået humøret tilbage efter en ærgerlig afslutning på vores seneste kamp.

- Men der var også gode takter i kampen mod OB, som vi skal finde frem igen. Især i 1. halvleg synes jeg, vi var målsøgende og fik skabt noget godt - det håber jeg vi kan genfinde på søndag. Vi har tidligere spillet gode kampe dernede og har gjort ondt på OB på deres bane, så der er ingen grund til, at vi på søndag ikke tager derned med løftet pande og optimisme, siger Albert Grønbæk, der håber at se mange medrejsende fan i Odense, hvor han og hans holdkammerater jo har givet billetter til tilhængerne.

- Vi vil gerne give lidt igen til fansene, der har bakket os op hele året - ude og hjemme. Og vi håber, at vi også kan give dem en sejr på søndag, tilføjer Grønbæk.

Kampen i Odense spilles søndag kl. 14. Tager man med og støtter holdet kan man finde billetter lige her >>>