BRANDHOF FØR VB-KAMP: - VI ER TOPKLAR

01.04.2022 05:56

Frederik Brandhof kigger frem mod søndagens hjemmekamp mod Vejle Boldklub på Legendernes Dag.

Søndag går det igen løs i 3F Superligaen, når vi tager imod Vejle Boldklub i Ceres Park til Legendernes Dag. Her skal vi hylde Stig Tøfting, der er kåret som Årets Legende 2022, og forhåbentlig kan vi også fejre en sejr efter kampen.

Opgøret kommer på bagkant af en landskampspause. Her har størstedelen af truppen fået lejlighed til at lade batterierne op, inden træningen og intensiteten blev genoptaget i denne uge.

Nu er der igen point på spil, og Vejle Boldklub er første modstander i kvalifikationsspillet. Senest tabte vi 3-2 i Nørreskoven, så vi skal på jagt efter revanche på søndag kl. 14.

- Jeg føler mig fit, og jeg har en god fornemmelse i kroppen. Jeg og holdet er topklar til søndag, siger Frederik Brandhof.

- Sidste gang var det en rigtig skidt bane i Vejle, og det blev en meget duelpræget kamp. Her i Aarhus ser banen god ud, så jeg tænker, det bliver en anden fodboldkamp end sidst, tilføjer midtbanen-manden efter truppen torsdag havde gennemført en træning på Ceres Park som forberedelse til kampen.

Vi har ikke tabt til Vejle Boldklub på hjemmebane siden september 2014, og den ubesejrede stime skulle gerne fortsætte søndag.

- Jeg synes, vi har et bedre fodboldhold end Vejle, og vi vil gøre alt for at vinde alle kampe. Det er ligegyldigt, om det er mesterskabsspillet eller kvalifikationsspillet - man skal ikke tro, at vi er gået på ferie og vi har meget, vi skal ud og vise vores fans.

- Det bliver en spændende kamp. På hjemmebane burde vi kunne ha' mere boldbesidddelse, end vi havde sidst, så jeg glæder mig til at spille på søndag, siger Frederik Brandhof.

Kampen mod Vejle Boldklub bliver fløjtet i gang klokken 14.00 - billetter til kampen kan købes her >>>