ANDERSON SER FREM TIL NY HJEMMEKAMP MOD VIBORG

13.04.2022 10:46

Mikael Anderson er i morgen igen tilgængelig for kamp, når vi møder Viborg FF kl. 14. Og midtbane-manden er sulten for en sejr.

Han er siddet ude i de sidste par kampe med karantæne, men i morgen er Mikael Anderson igen tilgængelig til at bidrage, og midtbanespilleren er sulten for en sejr. For selv om vi er ubesejret i over en måned, så har det knebet med at få tre point. Og de må meget gerne komme i morgen.

- Vi skal ud og jagte nogen sejre og det starter i morgen. Og hvis vi kan komme ud og tage initiativet og komme godt afsted i vores pres, så ser jeg gode muligheder. Men vi skal være på tæerne. For Viborg er et godt hold med gode spillere. De spillede måske ikke deres bedste kamp forleden i Vejle, men får hevet point med hjem alligevel - det er også en kvalitet, siger Mikael Anderson, der scorede ved seneste møde med Viborg FF i en kamp der endte 1-1. I morgen får vi en ny mulighed for sejr.

- Vi var ærgerlige over ikke at vinde i seneste kamp mod dem, og vi skal gøre det bedre torsdag. Men det har vi også redskaberne og kvaliteterne til. Så vi glæder os til at komme hjem og spille igen, og forhåbentlig kan vi gi’ fansene noget glæde sig over, siger Mikael Anderson.

Der er kampstart i morgen Skærtorsdag kl. 14. Kom i AL Bank Fanzonen og start påsken med hele familien.